Ingridientai
*2-3 svogūnai
*800g heko filė
*120g miltų
*50g džiūvėsių
*1 kiaušinis
*50-70ml vandens
*druska ir pipirai
*aliejus
Gaminimas
Svogūnus supjaustome žiedais ir žiedus dar pusiau.
Heko filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir pabarstome druska bei pipirais.
Dubenyje sumaišome miltus, džiūvėsius, vandenį bei kiaušinį. Į tešlą beriame druskos ir pipirų.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
Imame žuvies gabaliuką, ant jo dedame vieną pusę svogūno žiedo, pamirkome tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų svogūnu aukštyn. Kepame vieną pusę porą minučių, tada atsargiai apverčiame ir pusę su svogūnu kepame dar porą minučių.
Keptą heką su svogūno žiedais patiekiame šiltą su majonezu ar pelyno padažu.
Parašykite komentarą