• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas karpis su česnakais

2010-10-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptas karpis su česnakais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
  • Citrinų – 1vnt.
  • Česnako skiltelių – 5vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Karpio – 1000g

Gaminimas

  1. Karpį nuvalome ir nuplauname.
  2. Dubenėlyje sutriname sviestą su smulkintu česnaku bei raudonėliu ir pipirais.
  3. Karpį įtriname druska ir citrinų sultimis bei paliekame 15 minučių šaldytuve.
  4. Karpio šonus truputį įpjauname peiliu, kad prieskoniai galėtų įsigerti kuo giliau.
  5. Po 15 minučių visą karpį (išorę ir vidų) ištriname prieskoniniu sviestu ir dedame į kepimo folija ar maišelį.
  6. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių ir dedame kepti žuvį. Kepame apie 25 minutes, po to atidengiame foliją ir dar 10 minučių leidžiame apskrusti.
  7. Patiekiame karštą su ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, citrina, Patiekalai receptai, raudonėlis, receptas, ryžiai, sviestas, žuvis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Lakštinės tešlos užkandis su kumpiu ir sūriu
Sekantis įrašas: Pusryčių sumuštinis su vištiena ir migdolais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt