• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos šukutės

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1kg šukučių
*200ml sauso balto vyno
*1 svogūnas
*3 v.š. miltų
*6 v.š. sviesto
*druska
*100g džiūvėsių

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Į kepimo indą sudedame šukutes, užpilame vynu ir pabarstome druska. Dedame į orkaitę ir kepame kol vynas pradeda kunkuliuoti. Užvirus vynui šukutes kepame dar 4 minutes (ne ilgiau). Iškeptas šukutes išimame, o skystį supilame į atskirą dubenį.
Įkaitiname keptuvę su 3 šaukštais sviesto ir jame 3 minutes kepame smulkintą svogūną. Po 3 minučių į keptuvę suberiame miltus, išmaišome ir kepame keletą sekundžių. Miltams pradėjus tirštėti, į keptuvę pilame vyno padažą, kuriame kepė šukutės. Gerai išmaišome ir po minutės nuimame nuo ugnies.
Šukutes sudedame į kepimo indą ir užpilame paruoštu padažu. Tolygiai užbarstome džiūvėsius ant šukučių. Gabaliukais išdėliojame likusį sviestą ant džiūvėsių ir paruoštas šukutes su padažu dedame į orkaitę, kur kepame 15 minučių 210 laipsnių temperatūroje.
Keptas šukutes patiekiame šiltas.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: baltas vynas, džiūvėsiai, miltai, šukutės, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Kepti „Scotch“ kiaušiniai
Sekantis įrašas: Miežinė košė su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt