• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos šukutės

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1kg šukučių
*200ml sauso balto vyno
*1 svogūnas
*3 v.š. miltų
*6 v.š. sviesto
*druska
*100g džiūvėsių

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Į kepimo indą sudedame šukutes, užpilame vynu ir pabarstome druska. Dedame į orkaitę ir kepame kol vynas pradeda kunkuliuoti. Užvirus vynui šukutes kepame dar 4 minutes (ne ilgiau). Iškeptas šukutes išimame, o skystį supilame į atskirą dubenį.
Įkaitiname keptuvę su 3 šaukštais sviesto ir jame 3 minutes kepame smulkintą svogūną. Po 3 minučių į keptuvę suberiame miltus, išmaišome ir kepame keletą sekundžių. Miltams pradėjus tirštėti, į keptuvę pilame vyno padažą, kuriame kepė šukutės. Gerai išmaišome ir po minutės nuimame nuo ugnies.
Šukutes sudedame į kepimo indą ir užpilame paruoštu padažu. Tolygiai užbarstome džiūvėsius ant šukučių. Gabaliukais išdėliojame likusį sviestą ant džiūvėsių ir paruoštas šukutes su padažu dedame į orkaitę, kur kepame 15 minučių 210 laipsnių temperatūroje.
Keptas šukutes patiekiame šiltas.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: baltas vynas, džiūvėsiai, miltai, šukutės, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Kepti “Scotch” kiaušiniai
Sekantis įrašas: Miežinė košė su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt