Ingridientai
- 250g krabų lazdelių
- 2 saliero lapkočiai
- 3 kiaušiniai
- 70ml pieno
- 100 g miltų
- 0,7 a.š. kepimo miltelių
- druska ir pipirai
- 1 v.š. aliejaus
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, aliejumi, pienu ir žiupsneliu druskos.
Krabų lazdeles ir salierą susmulkiname ir sudedame į kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome ir supilame į kepimo formą (geriausia silikoninę). Dedame krapų apkepą į orkaitę ir kepame 30-45 minutes (priklausomai nuo apkepo storio).
Krabų lazdelių apkepą patiekiame šiltą su romoulade padažu arba grietinės ir majonezo padažu.
Parašykite komentarą