• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevečių karis

2018-12-16 by Kulinarė 1 Comment

Krevečių karis

Ingridientai

  • Citrinžolių – 1 šaukštas
  • Imbieo – 25g
  • Krevečių – 350g
  • Kokosų pieno – 200ml
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnų – 3vnt
  • Kalendros – 2 šaukštai
  • Druskos – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • česnakų – 3vnt
  • čili pipirų – 1vnt
  • Žuvies padažo – 1 šaukštas
  • Laimų – 6vnt

    Gaminimas

    1. Nuo visų laimų nutarkuojame žievelę.
    2. Blenderyje susmulkiname svogūnus, česnakus, čili pipirus, imbierą, laimo žievelę, citrinžolę, kalendrą, žuvies padažą ir pusės laimo sulčių. Smulkiname iki vientisos masės.
    3. Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudedame susmulkintą masę. Pakepame apie 1-2 minutes.
    4. Sudedame krevetes ir pakepame dar apie 2-3 minutes.
    5. Sumažiname ugnį ir supilame kokosų pieną. Dar šiek tiek patroškiname.
    6. Pagardiname druska, pipirais ir įspaudžiame likusio pusės laimo sultis.
    7. Patiekiame su ryžiais.
    8. Skanaus!

    Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

     

    Panašūs receptai

    Keptų ryžių užkandėlė su tunu
    Keptų ryžių užkandėlė su tunu
    Kepta žuvis alaus tešloje
    Kepta žuvis alaus tešloje
    Žalieji blynų suktinukai
    Žalieji blynų suktinukai

    Previous Post: « Klasikinis New York sūrio tortas
    Sekantis įrašas: Morkų piurė »

    Reader Interactions

    Trackbacks

    1. AŠTRUS KREVEČIŲ DUBENĖLIS | KULINARE.LT parašė:
      2021-07-22 12:53

      […] mėgstate krevetes, tuomet būtinai paragaukite krevečių karį arba gaivias salotas su […]

      Atsakyti

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

    Naujausi blogo įrašai

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2023 · Kulinare.lt