Ingridientai
*3 kiaušiniai
*15 krevečių
*2 svogūnai
*1 raudonas čili pipiras
*30g petražolių
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai
Gaminimas
Kiaušinius išplakame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame žiedais pjaustytus svogūnus, kuriuos kepame apie 2 minutes.
Po poros minučių į keptuvę sudedame žiedeliais pjaustytą čili pipirą (be sėklų). Dar po 2 minučių sudedame krevetes, kurias kepame apie 2-3 minutes. Truputį apskrudus krevetėms į keptuvę pilame kiaušinių plakinį, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir kepame apie 6-7minutes iš abiejų pusių.
Krevečių omletą patiekiame šiltą pagardintą smulkintomis petražolėmis.
Parašykite komentarą