• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevečių omletas

2011-01-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*3 kiaušiniai
*15 krevečių
*2 svogūnai
*1 raudonas čili pipiras
*30g petražolių
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaušinius išplakame.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame žiedais pjaustytus svogūnus, kuriuos kepame apie 2 minutes.
Po poros minučių į keptuvę sudedame žiedeliais pjaustytą čili pipirą (be sėklų). Dar po 2 minučių sudedame krevetes, kurias kepame apie 2-3 minutes. Truputį apskrudus krevetėms į keptuvę pilame kiaušinių plakinį, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir kepame apie 6-7minutes iš abiejų pusių.
Krevečių omletą patiekiame šiltą pagardintą smulkintomis petražolėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, kiaušiniai, krevetės, omletas, petražolė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Džiūvėsiuose keptas baklažanas
Sekantis įrašas: Keptos vištos šlaunelės su rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt