• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevetės su pomidorais ir baziliku

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*5-7 vyšniniai pomidorai (ar 2-3 didesni)
**2 v.š. aliejaus
*400g krevečių (lukštentų)
*40g šviežio baziliko
*2 skiltelės česnako
*1 a.š. citrinos žievelės
*1 v.š. citrinos sulčių
*druska ir pipirai

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame smulkintą česnaką, kurį kepame 1-2 minutes.
Į keptuvę sudedame pomidorus (jei naudojame vyšninius, tai pjautus pusiau, jei didesnius, tai į keturias dalis), kuriuos kepame apie 3 minutes, kol suminkštėja, bet nepraranda formos.
Į keptuve sudedame krevetes, kurias kepame 1-2 minutes iš vienos pusės, apverčiame ir dar minutę iš kitos pusės uždengtoje keptuvėje.
Baigus kepti, sudedame baziliką, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, beriame druskos, pipirų ir išmaišome.
Krevetes su pomidorais ir baziliku patiekiame šiltas su kuskusu ar makaronais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, citrina, krevetės, kuskusas, makaronai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Žirnių, salierų ir morkų sriuba su karka
Sekantis įrašas: Masala avinžirniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt