
Ingridientai
- česnakų – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Sojų padažo – 2 šaukštai
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Smidrų – 800g
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinų – 0.75vnt
- Imbieo – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Krevečių – 600g
- Druskos – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krevečių – 800g
- Druskos – 1 arbatinis šaukštelis
- Sojų padažo – 0.5 šaukšto
- česnakų – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Smidrų – 200g
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.25 arbatinio šaukštelio
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Citrinų – 1vnt
- Imbieo – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Sojų padažo – 1 šaukštas
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Smidrų – 400g
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinų – 0.25vnt
- Imbiero – 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimas
- Keptuvėje ant vidutinės – karštos ugnies įkaitiname pusę reikiamo aliejaus.
- Sudedame krevetes ir apiberiame puse turimos druskos bei visais čili pipirais. Kepame, kol krevetės pakeis spalvą. Išimame iš keptuvės.
- Pilame į keptuvę likusį aliejų ir sudedame į 2-3 dalis supjaustytus smidrus.
- Dedame imbierą, česnaką bei likusią druską. Viską šiek tiek apkepiname.
- Dedame atgal į keptuvę krevetes, pilame sojų padažą ir viską gražiai sumaišome.
- Dedame į lėkštes ir apšlakstome citrinos sultimis.
- Skanaus!
Parašykite komentarą