• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi

2019-02-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi

Ingridientai

  • Saldžiųjų bulvių – 300g
  • Citrinų – 0.75vnt
  • česnakų – 1vnt
  • Imbieo – 15g
  • Kokosų pieno – 120ml
  • Sezamų aliejaus – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažo – 2 šaukštai
  • Laimų – 0.25vnt
  • čili pipirų – 0.25vnt
  • Lašišos filė – 450g
  • Daržovių sultinio – 40ml
  • Lašišos filė – 600g
  • Daržovių sultinio – 75ml
  • Saldžiųjų bulvių – 400g
  • Citrinų – 1vnt
  • česnakų – 1vnt
  • Imbieo – 20g
  • Kokosų pieno – 150ml
  • Sojų padažo – 0.5 šaukšto
  • Sezamų aliejaus – 1 arbatinis šaukštelis
  • Laimų – 0.5vnt
  • čili pipirų – 0.5vnt
  • čili pipirų – 0.75vnt
  • Daržovių sultinio – 120ml
  • Imbieo – 5g
  • Kokosų pieno – 40ml
  • česnakų – 2vnt
  • Sezamų aliejaus – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sojų padažo – 1 šaukštas
  • Lašišos filė – 150g
  • Saldžiųjų bulvių – 100g<

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais. Išdėliojate kepimo inde.
  3. Nuo citrinos nutarkuojame žievelę, susmulkiname imbierą ir supjaustome čili pipirą.
  4. Sumaišome sezamų aliejų, sultinį, kokosų pieną ir 2/3 turimos citrinų žievelės, imbiero bei česnako. Supilame viską ant bulvių, išspaudžiame laimo sultis ir apibarstome čili pipirais.
  5. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių. Tada ant viršaus išdėliojame lašišos gabalėlius ir pabarstome likusia citrinos žievele, imbieru bei česnaku. Kepame dar apie 15 minučių.
  6. Iškepus apšlakstome sojų padažu.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Pietūs, Valgiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Krevetės su smidrais
Lašiša su avokado salotomis
Lašiša su avokado salotomis
Lašiša su pesto ir vyšniniais pomidoriukais
Lašiša su pesto ir vyšniniais pomidoriukais

Previous Post: « Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
Sekantis įrašas: Kivių ir braškių koktelis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt