
Ingridientai
- Saldžiųjų bulvių – 300g
- Citrinų – 0.75vnt
- česnakų – 1vnt
- Imbieo – 15g
- Kokosų pieno – 120ml
- Sezamų aliejaus – 1 arbatinis šaukštelis
- Sojų padažo – 2 šaukštai
- Laimų – 0.25vnt
- čili pipirų – 0.25vnt
- Lašišos filė – 450g
- Daržovių sultinio – 40ml
- Lašišos filė – 600g
- Daržovių sultinio – 75ml
- Saldžiųjų bulvių – 400g
- Citrinų – 1vnt
- česnakų – 1vnt
- Imbieo – 20g
- Kokosų pieno – 150ml
- Sojų padažo – 0.5 šaukšto
- Sezamų aliejaus – 1 arbatinis šaukštelis
- Laimų – 0.5vnt
- čili pipirų – 0.5vnt
- čili pipirų – 0.75vnt
- Daržovių sultinio – 120ml
- Imbieo – 5g
- Kokosų pieno – 40ml
- česnakų – 2vnt
- Sezamų aliejaus – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sojų padažo – 1 šaukštas
- Lašišos filė – 150g
- Saldžiųjų bulvių – 100g<
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
- Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais. Išdėliojate kepimo inde.
- Nuo citrinos nutarkuojame žievelę, susmulkiname imbierą ir supjaustome čili pipirą.
- Sumaišome sezamų aliejų, sultinį, kokosų pieną ir 2/3 turimos citrinų žievelės, imbiero bei česnako. Supilame viską ant bulvių, išspaudžiame laimo sultis ir apibarstome čili pipirais.
- Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių. Tada ant viršaus išdėliojame lašišos gabalėlius ir pabarstome likusia citrinos žievele, imbieru bei česnaku. Kepame dar apie 15 minučių.
- Iškepus apšlakstome sojų padažu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą