• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašiša kepta svieste ir meduje

2018-09-30 by Kulinarė 2 komentarai

Lašiša kepta svieste ir meduje

Ingridientai

  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Lašišos filė – 450g
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų – 0.5vnt
  • Medaus – 2 šaukštai
  • Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
  • česnakų – 4vnt

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 210 laipsnių.
  2. Patogiausia būtų naudoti orkaitei tinkamą keptuvę, bet jei neturite tiks ir įprasta. Ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą ir pakepiname apie 3 minutes, kol pradės kilti dūmai ir sviestas įgaus šiek tiek rudumo.
  3. Dedame medų sumaišome.
  4. Sudedame smulkintą česnaką ir pakepiname apie 1 minutę.
  5. Įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių. Išmaišome ir sudedame lašišos gabaliukus (odele į apačią). Kepame apie 3-4 minutes šaukštu vis apipildami lašišos viršų. Pagardiname druska bei pipirais.
  6. Perdedame viską į kepimo skardą arba dedame tą pačią keptuvę į orkaitę ir dar pakepame apie 2 minutes, kad apskrustų viršus.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Pietūs, Valgiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Krevetės su smidrais
Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi
Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi
Lašiša su avokado salotomis
Lašiša su avokado salotomis

Previous Post: « Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas
Sekantis įrašas: Klasikinis New York sūrio tortas »

Reader Interactions

Comments

  1. Janina

    2018-09-30 at 14:55

    O kas tie tbps?

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2018-10-03 at 21:28

      Valgomasis šaukštas 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt