Ingridientai
- Medaus – 2 šaukštai
- Sojų padažo – 4 šaukštai
- Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Lašišos filė – 750g
- Svogūnų laiškų – 3 šaukštai
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.6 arbatinio šaukštelio
- Imbieo – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Brokolių – 600g
- česnakų – 2vnt
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Dubenėlyje sumaišome česnaką, tarkuotą imbierą, pipirus, sojų padažą bei medų?
- Dedame lašišą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir apipilame marinatu.
- Kraštuose išdėliojame brokolius.
- Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
- Kepame 10-12 minučių,
- Patiekdami apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą