![Lašiša su avokado salotomis](https://kulinare.lt/wp-content/uploads/2018/12/lasisa-su-avokado-salotomis.jpg)
Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Laimų – 1vnt
- Kalendros – 2 šaukštai
- Lašišos filė – 750g
- česnakų – 1vnt
- Saldžiosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnų (raudonųjų) – 0.75vnt
- Druskos – 1 arbatinis šaukštelis
- Avokadų – 1vnt
- Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dedame lašišą.
- Apibarstome smulkintu česnaku, druska, pipirais bei paprika. Apšlakstome aliejumi.
- Kepame 10-12 minučių.
- Nedideliame inde sumaišome smulkintą avokadą, svogūnus, kalendrą, likusį aliejų, druska pipirus bei laimo sultis.
- Patiekdami dedame į lėkštę lašišą ir apdėliojame avokado salotomis.
- Skanaus!
Parašykite komentarą