
Ingridientai
- Džiūvėsėlių – 12g
- Petražolių – 4 šaukštai
- Kiaušinių – 2vnt
- Druskos – 0.6 arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.6 arbatinio šaukštelio
- Lašišos filė – 750g
- Sūrio (parmezano) – 30g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Smidrų – 800g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Džiūvėsėlių – 24g
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Lėkštėje sumaišome tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, smulkintas petražoles bei žiupsnelį druskos.
- Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
- Pamirkome lašišą kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
- Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šonuose išdėliojame smidrus.
- Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
- Kepame 10-12 minučių.
- Skanaus.
Parašykite komentarą