Ingridientai
- Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Cukinijų – 100g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vyšninių pomidorų – 150g
- Lašišos filė – 750g
- Pesto padažo – 9 šaukštai
- Druskos – 0.4 arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.4 arbatinio šaukštelio
- Cukinijų – 200g
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėliojame cukinijų griežinėlius. Apšlakstome aliejumi bei pagardiname druska ir pipirais.
- Ant viršaus dedame lašišos filė ir aptepame pesto padažu, Apdėliojame per pusę perpjautais pomidoriukais.
- Kepame 10-12 minučių.
- Skanaus!
Parašykite komentarą