• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos kepsnys su kreminiu citrinų-garstyčių padažu

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*3 v.š. aliejaus
*4 lašišos gabaliukais (kepsniai)
*1 a.š. sviesto
*200g grietinėlės
*100ml pieno
*4 a.š. krakmolo
*50ml vandens
*pusė citrinos (atskirai sultys ir tarkuota žievelė)
*1 v.š. garstyčių
*druska ir pipirai
*1 a.š. krapų

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę su sviestu ir aliejumi ir sudedame lašišos gabaliukus, kuriuos kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
Dubenėlyje sumaišome vandenį ir krakmolą.
Į nedidelę keptuvę pilame pieną ir grietinėlę, užverdame, ir tada supilame vandenį su krakmolu. Po minutės supilame citrinų sultis, citrinų žievelę ir garstyčias. Beriame į padažą truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir 3-4 minutes ant labai silpnos ugnies kaitiname.
Patiekdami, į lėkštę dedame keptą lašišos kepsnį, užpilame paruoštu padažu ir pabarstome smulkintais krapais.
Šį patiekalą patiekiame su virtais ar keptais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, citrina, garstyčios, grietinėlė, kepsnys, krakmolas, krapai, lašiša, pienas, sviestas, žuvis

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Avokadų salotos su citrininiu padažu
Sekantis įrašas: Pusryčių skrebutis su braškėmis ir migdolais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt