• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lydekos kotletai

2013-09-01 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

  • 800g lydekos filė
  • 1 svogūnas
  • 30g svogūnų laiškų
  • 4 riekės batono
  • 1 kiaušinis
  • 2 v.š. džiūvėsių
  • 0,5 a.š. sezamo sėklų
  • (200ml pieno batono mirkymui)
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Batoną pamerkiame 5-8 minutėms į vandenį (ar pieną). Batoną nusausiname.
Jei gaminame iš neparuoštos lydekos, tai tokiu atveju nuimame odą ir nuimame filė nuo pagrindinio kaulo.
Malimo mašima sumalame žuvies filė kartu su svogūnu ir išmirkytu batonu. Masę permalame dar kartą (taip neliks jokių smulkių kauliukų).
Į faršą beriame druskos ir pipirų, dedame kiaušinį, beriame sezamo sėklas, smulkintus svogūnų laiškus, džiūvėsius ir viską išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus lydekų kotletukus, kuriuos kepame po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kotletus patiekiame su pikantiška bulvių koše.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, batonas, džiūvėsiai, kiaušiniai, lydeka, sezamo sėklos, svogūnai, žuvis

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Konservuoti kopūstai su morkomis
Sekantis įrašas: Adžika su morkomis »

Reader Interactions

Comments

  1. erikas

    2012-01-23 at 23:37

    labai skaniu’

    Atsakyti
    • Kulinare

      2012-01-24 at 09:46

      ačiū:)

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt