Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 1 šaukštas
- Svogūnų – 50g
- Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
- Bazilikų – 50g
- Krevečių – 200g
- Balzamiko acto – 3 šaukštai
- Makaronų (Penne) – 400g
- Pomidorų – 3vnt.
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Pomidorus supjaustome plonomis riekelėmis, pabarstome druska ir pipirais, sudedame baziliką, pilame 1 šaukštą balzamiko acto, 3 šaukštus aliejaus ir išmaišome.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame krevetes ir smulkintą svogūną, kuriuos kepame apie 2 minutes ant stiprios ugnies dažnai maišydami. Apkeptas krevetes sumaišome dubenėlyje su likusiu balzamiko actu, druska ir pipirais bei garstyčiomis.
- Makaronus sumaišome su pomidorais.
- Patiekdami dedame makaronų su pomidorais ir ant viršaus dedame krevetes.
Parašykite komentarą