• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronais su krevetėmis bei česnaku

2010-09-13 by Kulinarė 2 komentarai

Makaronais su krevetėmis bei česnaku

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 50g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Krevečių – 200g
  • Makaronų – 400g
  • Česnako skiltelių – 6vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus bei krevetes. Kepame vos 2 minutes.
  3. Sudedame smulkintas petražoles, dar 1 minutę pakepame ir supilame viską ant virtų makaronų. Dedame 2 šaukštus sviesto, išmaišome, įberiame druskos ir pipirų.
  4. Patiekdami dedame makaronus su krevetėmis į lėkštę ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, krevetės, makaronai, parmezano sūris, petražolė, sviestas

 

Panašūs receptai

Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai su krevetėmis ir pomidorais
Makaronai su krevetėmis ir pomidorais

Previous Post: « Plikyta tešla
Sekantis įrašas: Ryžiai su kiaušiniais ir daržovėmis »

Reader Interactions

Comments

  1. Sefe Greta

    2012-04-06 at 22:23

    Manau, sita recepta galima daug labiau patobulinti. haha

    Atsakyti
    • Kulinare

      2012-04-09 at 19:05

      Kiekviena recepta galima patobulinti:) siame recepte,manau, ir zavi tiesiog paprastumas:) skanaus!

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt