
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Petražolių – 50g
- Parmezano sūrio – 50g
- Krevečių – 200g
- Makaronų – 400g
- Česnako skiltelių – 6vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus bei krevetes. Kepame vos 2 minutes.
- Sudedame smulkintas petražoles, dar 1 minutę pakepame ir supilame viską ant virtų makaronų. Dedame 2 šaukštus sviesto, išmaišome, įberiame druskos ir pipirų.
- Patiekdami dedame makaronus su krevetėmis į lėkštę ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Manau, sita recepta galima daug labiau patobulinti. haha
Kiekviena recepta galima patobulinti:) siame recepte,manau, ir zavi tiesiog paprastumas:) skanaus!