• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuotas ir keptas upėtakis (Agnės receptas)

2012-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • upėtakis supjaustytas gabaliukais

Marinatui:

  • 1 čili pipiras
  • 1 gabaliukas imbiero (4 cm)
  • 1 šaukštelis kmynų
  • 1 šaukštelis augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelis Vegeta Natur prieskonių

Gaminimas


Marinato ingredientus sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą. Paskui kepame arba grilyje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, su trupučiu aliejaus.
(Ačiū Agnei už receptą)

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, imbieras, kmynai, marinatas, Patiekalai receptai, upėtakis, vegetariški patiekalai, vegetos prieskoniai, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Greitos rūkytos lašišos salotos
Sekantis įrašas: Baklažanų suktinukai su šonine kepti ant žarijų »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt