• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuotas ir keptas upėtakis (Agnės receptas)

2012-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • upėtakis supjaustytas gabaliukais

Marinatui:

  • 1 čili pipiras
  • 1 gabaliukas imbiero (4 cm)
  • 1 šaukštelis kmynų
  • 1 šaukštelis augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelis Vegeta Natur prieskonių

Gaminimas


Marinato ingredientus sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą. Paskui kepame arba grilyje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, su trupučiu aliejaus.
(Ačiū Agnei už receptą)

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, imbieras, kmynai, marinatas, Patiekalai receptai, upėtakis, vegetariški patiekalai, vegetos prieskoniai, žuvis

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Greitos rūkytos lašišos salotos
Sekantis įrašas: Baklažanų suktinukai su šonine kepti ant žarijų »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt