Ingridientai
- 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 svogūnas
- 400g konservuotų smulkintų pomidorų
- 1 arb. šaukštelis rudo cukraus
- Keletas čiobrelio šakelių
- 1 valg. šaukštas sojų padažo
- 4 menkės filė gabaliukai
Gaminimas:
Jei neturite menkės, šiam patiekalui puikiai tinka bet kokia baltos žuvies filė.
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepkite 5-8 minutes, kol pasidarys lengvai rudi.
Sudėkite pomidorus, cukrų, sojų padažą bei čiobrelio lapelius. Lengvai pamaišykite ir leiskite padažui užvirti.
Pavirkite 5 minutes ir tada sudėkite menkės filė gabaliukus. Uždenkite ir leiskite lengvai pasitroškinti 8-10 minučių, kol menkė pilnai iškeps.
Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis.
Skanaus!
Parašykite komentarą