• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Menkė pomidorų ir čiobrelių padaže

2016-08-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Menkė pomidorų ir čiobrelių padaže

Ingridientai

  • 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūnas
  • 400g konservuotų smulkintų pomidorų
  • 1 arb. šaukštelis rudo cukraus
  • Keletas čiobrelio šakelių
  • 1 valg. šaukštas sojų padažo
  • 4 menkės filė gabaliukai

Gaminimas:

Jei neturite menkės, šiam patiekalui puikiai tinka bet kokia baltos žuvies filė.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepkite 5-8 minutes, kol pasidarys lengvai rudi.

Sudėkite pomidorus, cukrų, sojų padažą bei čiobrelio lapelius. Lengvai pamaišykite ir leiskite padažui užvirti.

Pavirkite 5 minutes ir tada sudėkite menkės filė gabaliukus. Uždenkite ir leiskite lengvai pasitroškinti 8-10 minučių, kol menkė pilnai iškeps.

Patiekti su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: čiobreliai, konservuoti pomidorai, menkė, rudasis cukrus, sojų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lašiša kokosų piene
Lašiša kokosų piene
Lašiša su mangų salsa
Lašiša su mangų salsa
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Tradicinis majonezas
Sekantis įrašas: Tirštas bananų kokteilis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt