• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Namuose sūdyta lašiša

2012-07-02 by Kulinarė 3 komentarai

Ingridientai

*400g lašišos filė
*40g šviežių krapų
*6 v.š. druskos
*3 a.š. cukraus

Gaminimas


Lašišos filė nuplauname ir pabarstome puse druskos bei šaukšteliu cukraus.
Krapus labai smulkiai sukapojame ir užbarstome ant lašišos. Suberiame likusią druską ir dedame į uždengiamą indą. Lašišą laikome šaldytuve karts nuo karto nupildami susikaupusias sultis.
Druskos tikrai galima berti nemažai, nes lašiša pasisavins jos būtent tiek, kiek reiks.

Kitas lašišos sūdymas su česnaku.
*400g lašišos filė
*4 skiltelės česnako
*3 v.š. druskos
*1 a.š. cukraus

Lašišą paruošiame, kaip sūdymui su krapais, tik vietoje krapų dedame tarkuotą česnaką.

Sūdyta lašiša puikiai tiks salotoms, lašišos karpačio ar sumuštiniams.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, krapai, lašiša, Patiekalai receptai, užkandis, žuvis

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Vištiena su voveraičių padažu
Sekantis įrašas: Voveraitės sviesto padaže »

Reader Interactions

Comments

  1. arunas

    2013-01-29 at 21:23

    labai skanu.

    Atsakyti
  2. Ieva

    2014-08-09 at 12:08

    Kiek laiko taip užsūdita lašiša gali stovėti šaldytuve?

    Atsakyti
  3. viva

    2014-10-04 at 07:56

    Labai skanu…pati skaniausia lašiša, visad tik taip ruošiu.Tik aš kelias dieneles pasūdau, o po to normelėmis ir į šaldiklį. Užsimanau, išsitraukiu nestipriai užšąla ir skanauju.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt