• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

New Orlean’o stiliaus krevetės

2017-07-23 by Kulinarė 2 komentarai

New Orlean'o stiliaus krevetės

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 120g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos sultinio – 500ml
  • Salierų – 100g
  • Krevečių – 500g
  • Lauro lapų – 2vnt.
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai
  • Pomidorų padažo – 220g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Paprikų (žaliųjų) – 120g
  • Maltų baltųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Kajeno pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Didelėje keptuvėje arba puode ištirpiname sviestą. Supilame aliejų.
  2. Sudedame visas smulkintas daržoves ir pakepiname apie 5 minutes, kol daržovės šiek tiek apminkštės.
  3. Sudedame miltus ir viską gerai išmaišome.
  4. Dedame pomidorų padažą ir pilame sultinį. Viską vėl gerai sumaišome.
  5. Sudedame juoduosius, baltuosius bei kajeno pipirus.
  6. Leidžiame viskam užvirti ir paliekame uždengtu dangčiu 30 minučių ant silpnos ugnies. Būtina vis pamaišyti, kad niekas neprisviltų ir tuo pačiu patikriname ar netrūksta prieskonių.
  7. Galiausiai sudedame krevetes, lauro lapus ir įpilame citrinos sulčių. Paverdame dar 10 minučių ant silpnos ugnies, kad išvirtų krevetės. Nepervirkite!
  8. Nuimame puodą nuo ugnies ir paliekame uždengtu dangčiu dar 10 minučių, kad padažas sutirštėtų ir geriau pasiskirstytų skoniai.
  9. Patiekiame su mėgstamais ryžiai.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Čili dešrainiai
Sekantis įrašas: Makaronai su vištiena ir shiitake grybais »

Reader Interactions

Comments

  1. Aldona

    2017-07-26 at 10:06

    Aciu,uz receptu knyga

    Atsakyti
  2. Aldona

    2017-07-26 at 10:07

    kaip isbandysiu receptus parasysiu

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt