• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orkaitėje keptos bulvės su tunu

2010-09-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Orkaitėje keptos bulvės su tunu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 700g
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Krapų – 1 šaukštas
  • Vandens – 50ml
  • Tuno savo sultyse – 350g
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
  2. Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Dubenyje bulves sumaišome su 2 valg. š. aliejaus, beriame truputį druskos ir pipirų.
  3. Kepimo indą ištepame 3 šaukštais sviesto, sudedame bulves ir dedame kepti į orkaitę. Ant stiprios ugnies kepame apie 20 minučių, kas 7-10 minučių apversdami.
  4. Bulvėms apskrudus uždedame ant jų grietinę, smulkintą svogūną ir laiškus, krapus, pilame vandenį ir išmaišome. Dedame atgal į orkaitę, kur kepame dar 15 minučių.
  5. Po 15 minučių ant bulvių sudedame nusausintą tuną ir užpilame skysčiu susidariusiu po bulvėmis. Uždėjus tuną bulves 180 laipsnių temperatūroje kepame dar 5-8 minutes.
  6. Bulves patiekti karštas su šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, grietinė, krapai, sviestas, svogūnai, tunas

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Užkandiniai kepti trikampėliai su sūriu
Sekantis įrašas: Cezario salotos su vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt