• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šukutės su vyno ir apelsinų padažu

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 450g šukučių
  • 50ml apelsinų sulčių
  • 50ml balto sauso vyno
  • 1,5 v.š. tarkuoto imbiero
  • 1 a.š. sojų padažo
  • 3 v.š. sviesto

Gaminimas


Dubenyje gerai sumaišome vyną, sultis, sojų padažą ir imbierą (geriausia būtų maišyti su elektriniu maišytuvu).
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame šukutes, kurias kepame ne ilgiau kaip 3 minutes.
Patiekdami šukutes dedame į lėkštę ir užpilame paruoštu vyno ir apelsinų sulčių padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: apelsinas, baltas vynas, imbieras, sojų padažas, šukutės, sviestas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Kepta kiaulienos sprandinė su obuolių tyre
Sekantis įrašas: Saldi topinambų užkepėlė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt