• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tacos su kepta lašiša

2019-08-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kopūstų
  • 0.5 vidutinio agurko
  • 0.25 puod. balto vyno acto
  • 3 valg. š. krapų
  • 3 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. pipirų
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 700g lašišos filė
  • 2 arb. š. rūkytos aitriosios paprikos (chipotle) miltelių
  • 1 laimo
  • 12 tortilijų lakštų
  • 4 avokadų

Gaminimas

  1. Į dubenėlį dedame apie 1 arb. š. tarkuotos laimo žievelės, aitriąją papriką, druskos ir viską sumaišome.
  2. Iš laimo išspaudžiame sultis, aptepame lašišą ir apibarstome prieskonių mišiniu.
  3. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių 12-15 minučių.
  4. Tuo tarpu kitame į kitą indą dedame tarkuotus kopūstus bei griežinėliais pjaustytus (nuluptus ir be sėklų) agurkus. Pilame actą, beriame smulkintus krapus bei pagardiname druska ir pipirais. Viską išmaišome.
  5. Avokadus nulupame ir sutriname atskirame dubenėlyje.
  6. Imame vieną tortilijos lakštą. Dedame avokadą, šiek tiek lašišos bei kopūstų. Jei reikia, pagardiname druska bei pipirais.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Lašiša su bulvių traškučių plutele bei mangų salotomis
Sekantis įrašas: Moliūgų sriuba su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt