Ingridientai
- 350g kopūstų
- 0.5 vidutinio agurko
- 0.25 puod. balto vyno acto
- 3 valg. š. krapų
- 3 arb. š. druskos
- 1 arb. š. pipirų
- 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
- 700g lašišos filė
- 2 arb. š. rūkytos aitriosios paprikos (chipotle) miltelių
- 1 laimo
- 12 tortilijų lakštų
- 4 avokadų
Gaminimas
- Į dubenėlį dedame apie 1 arb. š. tarkuotos laimo žievelės, aitriąją papriką, druskos ir viską sumaišome.
- Iš laimo išspaudžiame sultis, aptepame lašišą ir apibarstome prieskonių mišiniu.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių 12-15 minučių.
- Tuo tarpu kitame į kitą indą dedame tarkuotus kopūstus bei griežinėliais pjaustytus (nuluptus ir be sėklų) agurkus. Pilame actą, beriame smulkintus krapus bei pagardiname druska ir pipirais. Viską išmaišome.
- Avokadus nulupame ir sutriname atskirame dubenėlyje.
- Imame vieną tortilijos lakštą. Dedame avokadą, šiek tiek lašišos bei kopūstų. Jei reikia, pagardiname druska bei pipirais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą