• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinta žuvis – hekas

2011-01-13 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*1kg heko (gali būti ir šaldytas)
*2 morkos
*2 svogūnai
*100g grietinės
*800ml vandens
*druska ir pipirai
*1 skiltelė česnako
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. džiovintų krapų
*2 v.š. miltų
*2 v.š. sviesto

Gaminimas

Morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutes dedame morkas ir svogūnus, kuriuos kepame 3 minutes. Truputį apkepus daržovėms užpilame jas vandeniu, beriame druskos ir pipirų ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 10 minučių.
Suminkštėjus morkoms, samčiu nusemiame 100ml vandens ir jį sumaišome su grietine bei miltais.
Į puodą ant daržovių sudedame nuvalytą žuvį, beriame krapus ir uždengtame puode troškiname apie 15 minučių (apverčiant žuvį).
Po 15 minučių pilame paruoštą sultinį su grietine, beriame dar truputį druskos ir pipirų ir pamaišę troškiname 5-7 minutes.
Troškintą žuvį – heką patiekiame su virtais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: česnakas, grietinė, hekas, krapai, miltai, morkos, sviestas, svogūnai, žuvis

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Jautienos faršo kepsnys su pomidorų padažu
Sekantis įrašas: Šukutės su kuskusu »

Reader Interactions

Comments

  1. gintaras

    2013-10-25 at 16:44

    as dar i ta sultinuka kur nuimta 100ml vandns ir sumaisyta su grietine,dadjau vegetos siek tiek ir troskini kai troskinosi pradzioj idjau lauro lapa su kvapniais pipirais o paprastus pipirus pakeiciau citrinpipiriais.galima pirstus apsilaizyti

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt