• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno ir makaronų užkepėlė

2010-05-11 by Kulinarė 2 komentarai

Tuno ir makaronų užkepėlė

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pieno – 200ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Morkų – 1vnt.
  • Tuno savo sultyse – 370g
  • Žirnelių – 100g
  • Makaronų – 350g
  • Lydyto sūrio – 100g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Pagal nurodymus ant pakuotės išverdame ir nusausiname makaronus.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną bei tarkuotą morką. Keletą minučių kepame maišydami. Įberiame druskos ir pipirų, sudedame miltus ir maišydami supilame pieną. Kaitiname, kol padažas sutirštės.
  3. Į išvirtus makaronus sudedame nusausintą tuną, lydytą sūrį, garstyčias, žirnelius ir išmaišome. Suberiame į kepimo indą. Makaronus su tunu užpilame padažu su svogūnais ir morkomis.
  4. Užkepėlę kepame orkaitėje apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  5. Patiekiant pabarstyti tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, garstyčios, lydytas sūris, makaronai, miltai, morkos, parmezano sūris, pienas, svogūnai, tunas, užkepėlė, žirneliai

 

Panašūs receptai

Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai su krevetėmis ir pomidorais
Makaronai su krevetėmis ir pomidorais

Previous Post: « Jautienos ir makaronų užkepėlė
Sekantis įrašas: Bulvių plokštainis su rūkytomis kiaulių ausimis »

Reader Interactions

Comments

  1. Vaidulka

    2010-11-08 at 19:20

    Mums nelabai patiko sis patiekalas, kotais rugstumas jautesi 🙁

    Atsakyti
  2. Kulinare

    2010-11-09 at 16:42

    Hm…net neįsivaizduoju kodėl..Gal garstyčios pridėjo rūgštumo arba tunas negeras buvo..hm..Nors pati dariau šią užkepėlę, tai man skonis patiko ir jokio rūgštumo nebuvo.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt