
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 3 šaukštai
- Medaus – 1 šaukštas
- Naminio majonezo – 2 šaukštai
- Sezamo sėklų – 5g
- Tuno filė – 200g
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus.
- Sumaišome garstyčias su medumi.
- Tuno filė gabaliukus pabarstome druska ir pipirais, ant viršaus tepame garstyčių ir užbarstome sezamo sėklų.
- Paruoštus kepsnius dedame į keptuvę, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame apie 30 minučių ant silpnos ugnies.
- Kitu atveju, galima kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių. Orkaitėje pakanka kepti apie 10 minučių.
- Patiekiant ant kiekvieno kepsnio uždedame po pusę valgomojo šaukšto naminio majonezo.
Parašykite komentarą