• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno kepsnys

2010-07-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Tuno kepsnys

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Garstyčių – 3 šaukštai
  • Medaus – 1 šaukštas
  • Naminio majonezo – 2 šaukštai
  • Sezamo sėklų – 5g
  • Tuno filė – 200g

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus.
  2. Sumaišome garstyčias su medumi.
  3. Tuno filė gabaliukus pabarstome druska ir pipirais, ant viršaus tepame garstyčių ir užbarstome sezamo sėklų.
  4. Paruoštus kepsnius dedame į keptuvę, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame apie 30 minučių ant silpnos ugnies.
  5. Kitu atveju, galima kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių. Orkaitėje pakanka kepti apie 10 minučių.
  6. Patiekiant ant kiekvieno kepsnio uždedame po pusę valgomojo šaukšto naminio majonezo.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, garstyčios, karštieji patiekalai, kepsnys, majonezas, medus, sezamo sėklos, tunas, žuvis

 

Panašūs receptai

Lašiša su mangų salsa
Lašiša su mangų salsa
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje

Previous Post: « Pikantiškos salotos
Sekantis įrašas: Petražolės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt