• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tunu farširuotos bulvės su kreminiu padažu

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 8 didelės bulvės
  • 3 skardinės tuno savo sultyse
  • 1 didelis svogūnas
  • 30g svogūnų laiškų
  • 100g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 400g „Mornay“ padažo
  • druska ir pipirai

Gaminimas

  1. Nulupame ir nuplauname bulves. Kiekvieną bulvę atskirai suvyniojame į kepimo foliją ir apie 1 valandą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  2. Tuo metu, kol kepa bulvės, į keptuvę supilame Mornay padažą ir kaitiname ant silpnos ugnies iki virimo temperatūros. Užvirus padažui, sudedame visą tuną ir smulkintus svogūnus, dar 1 minutę pakaitiname ir nuimame nuo ugnies.
  3. Iškeptas bulves atsargiai atidarome , šaukštu į vidų dedame tuno su padažu ir paruoštas bulves dedame į kepimo indą. Į kepimo indą sudėtas bulves gausiai apibarstome sūriu, įberiame druskos, galima pabarstyti dar svogūnų laiškų ir dedame 15 minučių į orkaitę.
  4. Galima patiekti su šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bulvės, fermentinis sūris, Mornay padažas, svogūnai, tunas

 

Panašūs receptai

Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais

Previous Post: « Bulvių plokštainis su rūkytomis kiaulių ausimis
Sekantis įrašas: Baklažanų užkepėlė su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt