Ingridientai
*5 žuvies piršteliai
*100g svogūnų laiškų
*4 kiaušiniai
*70ml pieno
*1 v.š. miltų
*druska ir pipirai
*2 v.š. aliejaus
Gaminimas
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu, miltais bei druska ir pipirais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame žuvies pirštelius, kuriuos iš vienos pusės apkepame 3 minutes. Po 3 minučių pirštelius apverčiame ir užpilame kiaušinių plakiniu. Ant omleto beriame smulkintus svogūnų laiškus ir uždengę kepame apie 5-8 minutes ant silpnos ugnies. Omletą apverčiame ir dar keletą minučių kepame.
Žuvies pirštelių omletą patiekiame šiltą su šviežiomis salotomis ir pomidorų padažu.
Parašykite komentarą