• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėta

2011-05-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Mėta – tai daugiametis ir vienmetis aromatingas augalas, turintis apie 30 rūšių. Natūraliai auga Pietų ir Šiaurės Europoje, Britų salose. Augalas labai greitai plintantis, todėl jo galima aptikti kitose Europos dalyse.
Mėta naudojama kaip vaistinis augalas, gaminamos arbatos, eteriniai aliejai, gydomosios vonios ir kaip prieskoninis – padažams, sriuboms, salotoms, desertams, gėrimams, plovams, troškiniams.
Mėtos ypač dera su: ėriena, aviena, morkomis, kiauliena, jogurtu, pomidorais, žirniais, lęšiais, antiena, ledais, baklažanais, vaisiais.

Kategorijos:Blogas Tagged With: mėtos, prieskoniai

 

Panašūs receptai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Žuvies sultinys
Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Previous Post: « Svogūniniai lietiniai blynai su pievagrybių įdaru
Sekantis įrašas: Bulvių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt