• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti rauginti kopūstai

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Troškinti rauginti kopūstai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vandens – 1500ml
  • Lauro lapų – 3vnt.
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Raugintų kopūstų – 1000g

Gaminimas

  • Į puodą sudedame raugintus kopūstus, užpilame vandeniu, sudedame lauro lapus, beriame truputį pipirų bei druskos ir uždengę puodą, ant vidutinės ugnies troškiname kopūstus 45 minutes.
  • Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę.
  • Kepame spirgučius apie 3 minutes ir tada sudedame smulkintus svogūnus.
  • Kepame spirgučius su svogūnais dar porą minučių ir tada sudedame juos į puodą su kopūstais. Išmaišome, uždengiame ir troškiname dar 15 minučių.
  • Nupilame nuo kopūstų sultinį (paliekame tik ant dugno) ir atidengę dar 10 minučių troškiname, kol nelieka nei kiek sultinio.
  • Troškinti kopūstai puikus garnyras prie rūkytų dešrelių, šonkauliukų ar kiaulienos mėsos.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: kiaulienos šoninė, kopūstas, lauro lapai, rauginti kopūstai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Obuolių sriuba su kariu
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt