• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos bulvės su faršu

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptos bulvės su faršu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 600g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Kiaulienos faršo – 300g
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame bulves, kurias kepame apie 15 minučių vis pamaišydami.
  3. Apskrudus bulvėms sudedame mėsos faršą ir pjaustytą svogūną, išmaišome ir kepame apie 10 minučių vis pamaišydami.
  4. Iškepus bulvėms bei mėsai, pabarstome pipirais ir druska, viršų aptepame grietine ir užbarstome fermentiniu sūriu.
  5. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame kol išsilydo sūris.
  6. Keptas bulves su faršu patiekiame šiltas.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, faršas, fermentinis sūris, grietinė, mėsa, svogūnai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Troškinti rauginti kopūstai
Sekantis įrašas: Sojų kubelių troškinys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt