Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 600g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Kiaulienos faršo – 300g
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 100g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame bulves, kurias kepame apie 15 minučių vis pamaišydami.
- Apskrudus bulvėms sudedame mėsos faršą ir pjaustytą svogūną, išmaišome ir kepame apie 10 minučių vis pamaišydami.
- Iškepus bulvėms bei mėsai, pabarstome pipirais ir druska, viršų aptepame grietine ir užbarstome fermentiniu sūriu.
- Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame kol išsilydo sūris.
- Keptas bulves su faršu patiekiame šiltas.
Parašykite komentarą