• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)

2015-04-01 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 5 virtos morkos
  • 4 didelės virtos bulvės
  • 5 virti kiaušiniai
  • 3 svogūnai
  • 2 skardinė tuno aliejuje
  • majonezas
  • druska ir pipirai

 

 

 

Gaminimas

 

Bulves, morkas ir kiaušinius atskiruose induose sutarkuojame stambia (burokine) tarka.

Svogūną labai smulkiai sukapojame.

 

Tuną truputį nusausiname.

Stikliniame inde pradedame sluoksniuoti: dedame 1cm sluoksnį bulvių, 0,5cm morkų, tepame majonezu, barstome svogūnu, dedame ploną sluoksnį tuno ir pabarstome kiaušiniu. Ir vėl iš naujo. Sluoksnius galima daryti ir storesnius. Jei tunas labai drėgnas – majonezo nereiktų daug dėti – bus per riebu. Druska ir pipirai barstomi pagal skonį.

Prieš patiekiant šią mišrainę reiktų, kad bent 12 valandų pastovėtų šaldytuve.

Labai skanus patiekalas šventiniam stalui.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: bulvės, kiaušiniai, majonezas, morkos, svogūnai, tunas

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Tepamas ridikėlių kremas
Sekantis įrašas: Grybų ir faršo pyragas »

Reader Interactions

Comments

  1. Aušra

    2020-05-10 at 12:04

    Gaminausi „sluoksniuota tuno misraine“, labai patiko ir man, ir vyrui. Tokia gaivi. Aciu uz recepta.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt