• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tepamas ridikėlių kremas

2015-03-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 150g-200g smulkintų ridikėlių
  • 80g sviesto (nebūtina)
  • 200g lydyto sūrio
  • 2 v.š. smulkintų svogūnų laiškų
  • druskos

Gaminimas

Sviestą išsukame kartu su lydytu sūriu (geriausia tai padaryti elektriniu maišytuvu). Sudedame smulkintus, geriausia tarkuotus, ridikėliu ir svogūnų laiškus, įberiame druskos ir dar kartą gerai išmaišome. 2-3 valandoms dedame į šaldytuvą.
Patiekiame su balta ar juoda duona.
Šis patiekalas puikiai tiks pusryčiams.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: lydytas sūris, ridikai, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Grybų paštetas su lydytu sūriu
Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainiai

Previous Post: « Virtas vištienos vyniotinis su saulėje džiovintais pomidorais
Sekantis įrašas: Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt