INGRIDIENTAI:
- 1 pak. šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
- 250 g natūralaus skonio ožkų pieno sūrio (nemėgstantys ožkų pieno sūrio, jį gali pakeisti varške)
- 0.5 skiltelės česnako
- saujos šviežių špinatų
- 1 kiaušinio
- vyšninių pomidorų
Gaminimas:
- Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formelių dugną, suformuojant krepšelius.
- Ožkų pieno sūrį sumaišyti su smulkiai pjaustytu česnaku, kiaušiniu ir susmulkintais špinatais. Jei įdarui vietoje ožkų pieno sūrio naudojama varškė, prireiks žiupsnelio druskos.
- Į tešlos krepšelius dėti po šaukštą paruošto įdaro, ant viršaus įspausti po vyšninį pomidorą.
- Kepti apie 20 minučių, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
- Serviruojant papuošti orkaitėje padžiovintomis pomidorų puselėmis ir žalumynais.
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse “Maistas Dėl Kurio Alpstu“.
Recepto autorė – Laima.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Viktorija
Puikus receptas