• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis

2023-07-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis

Aštrios lašišos suvožtiniui reikės

  • 200g suši ryžių
  • 100g sūdytos lašišos
  • 1-1.5 v.š. majonezo
  • šlakelio sojos padažo
  • pagal skonį čili padažo
  • žiupsnelio sezamų sėklų
  • krapų/svogūno laiškų
  • aliejaus
  • 0.5 vnt. avokado
  • salotos arba jūrų dumblių salotų
  • ikrų
  • ryžių acto (ryžių sulipdimui)
  • 1 v.š. cukraus (be kaupo)

Gaminimas

  1. Pagal instrukciją išsivirti ryžius. Aš darau taip: 200 g ryžių ir 500 ml vandens. Palikti pabrinkti.
  2. Pašlakstyti ryžių actu, šaukštu cukraus, išmaišyti.
  3. Didelę kepimo formą iškloti maistine plėvele, ant jos sudėti ryžius, tolygiai paskirstyti į ~ 3 cm storio vientisą “blyną”. Palikt atvėsti.
  4. Paruošti lašišą. Sukapoti smulkiau, sumaišyti kartu su padažais, prieskoninėmis žolelėmis, sezamais, šlakeliu aliejaus.
  5. Stiklainio pagalba iš ryžių masės išpjauti apskritimus.
  1. Pagal instrukciją išsivirti ryžius. Aš darau taip: 200 g ryžių ir 500 ml vandens. Palikti pabrinkti.
  2. Pašlakstyti ryžių actu, šaukštu cukraus, išmaišyti.
  3. Didelę kepimo formą iškloti maistine plėvele, ant jos sudėti ryžius, tolygiai paskirstyti į ~ 3 cm storio vientisą “blyną”. Palikt atvėsti.
  4. Paruošti lašišą. Sukapoti smulkiau, sumaišyti kartu su padažais, prieskoninėmis žolelėmis, sezamais, šlakeliu aliejaus.
  5. Stiklainio pagalba iš ryžių masės išpjauti apskritimus.
  6. Apkepti iš abiejų pusių iki kol gražiai parus įkaitintame aliejuje.
  7. Iškepusius ryžių blynus palikti atvėsti.
  8. Avokadą supjaustyti riekelėmis, pagardinti druska, citrinos sultimis.
  9. Konstruojame suvožtinį.
  10. Ant apatinio ryžių blyno dedame šaukštą lašišos masės, tuomet salotų lapų, avokado riekučių, pabarstome ikrais ir dedam viršutinį ryžių blyną.
  11. Patiekti su citrinos griežinėliu. Prieš valgant pašlakstyti citrinos sultimis. Labai tinka!
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame Justinai.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

Previous Post: « Per naktį brinkytos avižos oreo skonio
Sekantis įrašas: Keto jautienos troškinys raudoname vyne »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt