• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keto jautienos troškinys raudoname vyne

2023-07-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Keto jautienos troškinys raudoname vyne

Jautienos troškiniui reikės

  • 450g jautienos (naudoti galite jau supjaustytą jautieną troškinimui)
  • 150ml raudono sauso vyno
  • 50g becukrės pomidorų pastos
  • 2 vnt. morkų
  • 1 vnt. svogūno
  • 1 valg. š. migdolų miltų
  • 1 skiltelės česnako
  • 0.5 a.š. džiovintų čiobrelių
  • 0.5 a.š. rūkytos paprikos miltelių
  • 0.5 a.š. druskos
  • 0.5 a.š. pipirų
  • 1 valg. š. aliejaus

Gaminimas

  1. Jautieną apibarstykite migdolų miltais ir išmaišykite.
  2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite.
  3. Didesniame puode įpilkite aliejaus ir pakepkite svogūnus maišydami, kol suminkštės.
  4. Dėkite česnaką ir maišydami pakepinkite dar 1 min. Išimkite iš puodo ir atidėkite.
  5. Tame pačiame puode apkepinkite jautieną, kad gražiai apskrustų iš visų pusių, išimkite iš puodo ir atidėkite.
  6. Į puodą, kuriame kepinote mėsą, supilkite pusę vyno.
  7. Tada į puodą grąžinkite mėsą, dėkite svogūnus bei česnakus, berkite vidutinio stambumo gabalėliais pjaustytas morkas. Supilkite likusį vyną, dėkite konservuotus pomidorus, berkite džiovintus čiobrelius, rūkytos paprikos miltelius, druską ir pipirus. Išmaišykite.
  8. Troškinį užvirinkite, o tada uždenkite puodą dangčiu, ugnį sumažinkite iki minimalios ir troškinkite 1-2 valandas.
  9. Patiekite su grietine ir petražolėmis.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai

 

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
paprastas cili
Paprastas čili
Jautienos troškinys-stroganofas 2

Previous Post: « Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Sekantis įrašas: Klasikinė bananų duona »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt