• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keto jautienos troškinys raudoname vyne

2023-07-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Keto jautienos troškinys raudoname vyne

Jautienos troškiniui reikės

  • 450g jautienos (naudoti galite jau supjaustytą jautieną troškinimui)
  • 150ml raudono sauso vyno
  • 50g becukrės pomidorų pastos
  • 2 vnt. morkų
  • 1 vnt. svogūno
  • 1 valg. š. migdolų miltų
  • 1 skiltelės česnako
  • 0.5 a.š. džiovintų čiobrelių
  • 0.5 a.š. rūkytos paprikos miltelių
  • 0.5 a.š. druskos
  • 0.5 a.š. pipirų
  • 1 valg. š. aliejaus

Gaminimas

  1. Jautieną apibarstykite migdolų miltais ir išmaišykite.
  2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite.
  3. Didesniame puode įpilkite aliejaus ir pakepkite svogūnus maišydami, kol suminkštės.
  4. Dėkite česnaką ir maišydami pakepinkite dar 1 min. Išimkite iš puodo ir atidėkite.
  5. Tame pačiame puode apkepinkite jautieną, kad gražiai apskrustų iš visų pusių, išimkite iš puodo ir atidėkite.
  6. Į puodą, kuriame kepinote mėsą, supilkite pusę vyno.
  7. Tada į puodą grąžinkite mėsą, dėkite svogūnus bei česnakus, berkite vidutinio stambumo gabalėliais pjaustytas morkas. Supilkite likusį vyną, dėkite konservuotus pomidorus, berkite džiovintus čiobrelius, rūkytos paprikos miltelius, druską ir pipirus. Išmaišykite.
  8. Troškinį užvirinkite, o tada uždenkite puodą dangčiu, ugnį sumažinkite iki minimalios ir troškinkite 1-2 valandas.
  9. Patiekite su grietine ir petražolėmis.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Alaus čili
Alaus čili
paprastas cili
Paprastas čili

Previous Post: « Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Sekantis įrašas: Klasikinė bananų duona »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt