
Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 200ml
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos – 250g
- Makaronų – 400g
- Česnako skiltelių – 6vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
- Petražolių – 3 šaukštai
Gaminimas
- Išverdame makaronus.
- Įkaitiname keptuvę su 2-3 valg. š. sviesto. Į keptuvę sudedame smulkintus česnakus. Česnakus kepame apie pusę minutės.
- Į keptuvę sudedame nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir kepame apie 5-9 minutes.
- Švelniai apskrudus vištienai supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintas petražoles ir kaitiname iki virimo temperatūros.
- Patiekiant į lėkštę dedame makaronų ir užpilame vištiena su grietinėlės padažu.
Labai skanu. 😛
Labai skaniai tik as dar krapu dadejau :)aciu uz recepta
Na pameginsiu pasigaminti, bet makaronus – Spageti. Ačiū užreceptą. 😉
Skanaus:)
labai skanu tik as dar i makaronus surio dedu
dekit dziugo suri, pats skaniausias:)
Labai skanu!!!