
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Mozarella sūrio – 200g
- Vištienos – 450g
- Vištienos sultinio – 60ml
- Pomidorų padažo – 3 šaukštai
- Parmezano sūrio – 50g
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Bazilikų (džiovintų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Makaronų (Penne) – 500g
- Paprikų (geltonųjų) – 0.5vnt.
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Paprikų (žaliųjų) – 0.5vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Paprikų (raudonųjų) – 0.5vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname gilią keptuvę su 2 v.š. aliejaus. Sudedame smulkintą svogūną, bei smulkiai pjaustytą vištieną. Suberiame baziliką bei raudonėlį, pabarstome druska ir pipirais, sudedame smulkintas paprikas ir česnaką.
- Kepame 7 minutes tada sudedame konservuotus pomidorus, supilame sultinį ir dar 10 minučių troškiname.
- Į kepimo indą suberiame makaronus ir užpilame paruoštu padažu. Ant viršaus dedame mozzarella sūrio gabaliukus ir papildomai pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
- Dedame į orkaitę, kur kepame apie 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
- Patiekiame karštą.
- Skanaus!
Parašykite komentarą