• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su rūkyta vištiena

2010-07-09 by Kulinarė 2 komentarai

Makaronai su rūkyta vištiena

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 500ml
  • Vištienos krūtinėlės – 200g
  • Pievagrybių – 100g
  • Parmezano sūrio – 100g
  • Kvietinių miltų – 20g
  • Muskato – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 1 šaukštas
  • Sviesto – 5 arb. šaukšt.
  • Saulėje džiovintų pomidorų – 150g
  • Rūkytos vištienos – 200g
  • Makaronų (Gemelli) – 450g

Gaminimas

  1. Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Iškepame vištienos krūtinėlę
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame pjaustytus pievagrybius. Kepame kelias minutes, kol grybai švelniai paruduos iš visų pusių. Išimame grybus.
  4. Toje pačioje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Supilame pieną ir maišome kelias minutes. Sumažiname ugnį iki minimalios.
  5. Į padažą įberiame druskos, pipirų, muskato. Sudedame keptus pievagrybius, saulėje džiovintus pomidorus ir parmezano sūrį. Į padažą sudedame visą vištieną bei suberiame virtus makaronus. Kaitiname dar kelias minutes.
  6. Patiekiant pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, makaronai, miltai, muskatas, parmezano sūris, pienas, pipirai, sviestas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Makaronai su vištiena ir sezamo sėklomis
Makaronai su vištiena ir sezamo sėklomis
Vištienos ir makaronų užkepėlė
Vištienos ir makaronų užkepėlė
Makaronai su vištiena ir grietinėle
Makaronai su vištiena ir grietinėle

Previous Post: « Vaisinės makaronų salotos su kalakutiena
Sekantis įrašas: Skrebučiai salotoms ir sriuboms »

Reader Interactions

Comments

  1. Viktorija iš Klaipėdos

    2011-11-15 at 19:16

    Patiekalas įdomus, bet ne itin skanus. Šiaip visus šiuos ingridientus mėgstu, bet… Visu pirma patiekalas išėjo kaip 4-5 asmenims. Sausas. Pieno supyliau kurkas daugiau. Truko prieskonių – man vien muskato ir pipirų neužteko. Prisikandau marinuotom daržovėm. Vertinčiau 2,5 balo iš 5. Kaip įtariu vyrui mano nepatiks.

    Atsakyti
  2. Kulinare

    2011-11-16 at 13:28

    Na manau, kad cia nuo skonio priklauso.Mums tai labai patiko. Kadangi megstame,kad nebutu prieskoniu karalyste, o issiskirtu kuris vienas daugiau, tai ir prieskoniu pakako.
    Del sausumo, taip pat – pagal skoni, na pada=e neplaukiojo ingredientai, bet nebuvo ir sausa….:)
    Na o, tai,kad isejo 4-5 asmenims, tai neabejoju, taciau ir neparasyta,kad 1:)
    As manau,kad kiekviena kulinare pasitobulina patiekala pagal save:)
    sekmes Jums.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt