
Čili Con Carne troškiniui reikės
- 500g jautienos faršo
- 1vnt. saliero stiebo
- 1vnt. didelės raudonos paprikos
- 2vnt. vidutinio dydžio svogūnų
- 1 galvos česnako
- 1vnt. vidutinės morkos
- Aštraus padažo arba aitriosios paprikos (pagal skonį)
- 1 arb. š. sausos kalendros
- Druskos
- Pipirų
- 400g konservuotų pomidorų
- 1 valg. š. tamsios kakavos
- 400g konservuotų raudonųjų pupelių
- 110g konservuotų kukurūzų
- riebalų (kepimui)
- 100-200g kietojo Džiugo sūrio
Gaminimas
- Apkepinti maltą jautieną, kol išsiskirs sultys ir paruduos mėsa.
- Supilti mėsą su visu skysčiu į puodą, kuriame virsite troškinį.
- Supjaustyti ir apkepinti svogūnus, kol suminkštės ir suberti smulkintą česnaką.
- Kartu su česnaku ir svogūnu į keptuvę suberti sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, salierą, prieskonius ir pagardinkite druska. Pakepinti 5-10min.
- Tada į puodą supilti konservuotus pomidorus ir virti 60min. ant silpnos ugnies.
- Praėjus 60min. dėkite kakavą, berkite nusausintas pupeles ir kukurūzus.
- Patiekti su džiugo sūriu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą