• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avinžirnių Ir Pievagrybių Sriuba

2020-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Avinžirnių Ir Pievagrybių Sriuba

REIKĖS:

  • 2 vidutinio dydžio morkų;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 250g pievagrybių;
  • 2 salierų stiebų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 80g laukinių ar kitų ryžių (pasvėriau prieš virimą);
  • 250g konservuotų ar virtų avinžirnių;
  • 4 stiklinių vandens;
  • 2 a.š. džiovintų rozmarinų;
  • 1 a.š. džiovintų bazilikų;
  • 1 a.š. kumino miltelių;
  • 1/4 a.š. čili pipirų miltelių;
  • 1 a.š. druskos;
  • 2 šaukštų aliejaus kepimo

Užpilui:

  • 2 stiklinių augalinio pieno (naudojau migdolų);
  • 70g anakardžių;
  • 2 šaukštų garstyčių;
  • 3 šaukštų citrinos sulčių

Gaminimas:

  1. Ryžius išverdame;
  2. Salierus su morkomis supjaustome kubeliais, svogūnus ir česnakus kuo smulkiau, o pievagrybius plonomis riekelėmis;
  3. Dideliame puode įkaitiname aliejų ir sudedame visas smulkintas daržoves. Kepame apie 8 minutes vis maišydami;
  4. Supilame vandenyje ir verdame viską 15 minučių;
  5. Kol viskas verda pasigaminame užpilą. Anakardžius kartu su pienu, garstyčiomis, citrinų sultimis sudedame į kokteilinę ar trintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos;
  6. Į puodą sudedame prieskonius, užpilą, avinžirnius ir išvirtus ryžius. Paverdame dar 5 minutes, paragaujame ar nieko netrūksta! Ir tiekiame ❤️
  7. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„.

Recepto autorė – Rima Novikevčiūtė.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Daržovių sriubos, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Sekantis įrašas: Salotos Su Ikrais Ir Karšta Bulve »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt