• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sviestinio moliūgo sriuba

2023-04-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Sviestinio moliūgo sriuba

Sviestinio moliūgo sriubai reikės

  • 1 sviestinio moliūgo
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • Aliejaus
  • Druskos
  • Pipirų
  • 1 obuolio
  • 500ml vištienos sultinio
  • 200ml grietinėlės
  • Baltos duonos skrebučių
  • Kepintų moliūgų sėklų
  • Šalto rūkymo šoninės (pakepintos)
  • Cinamono

Gaminimas

  1. Nuluptus moliūgą ir morką supjaustyti kubeliais, o nuluptą svogūną į 4 dalis.
  2. Daržoves berti į kepimo indą, apšlakstyti aluvuogių aliejum, padruskinti, papipirinti ir dėti į 180 C orkaitę su vėjeliu 20min.
  3. Po 20min. į tą patį kepimo indą įdėti nuluptą, išimtomis sėklomis ir padalintą į 4 dalis obuolį.
  4. Kepti dar 15min arba tol, kol daržovės gražiai apskrus.
  5. Į puodą suberti jau iškepusias daržoves, įpilti sultinį, grietinėlę ir sutrinti iki glotnios konsistencijos.
  6. Pakaitinti, kad sušiltų
  7. Jei reikia, įdėti druskos. Bet šiaip nepersistengti su ja, nes sūrumą duos šoninės trupiniukai, kurių nevalia praleisti.
  8. Ant viršaus užbarstyti skrebučių, kepintų moliūgų sėklų ir šoninės.
  9. Skanaus!

Už receptą dėkojame papipirink.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos

 

Panašūs receptai

Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA

Previous Post: « Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Sekantis įrašas: Lašiša su mangų salsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt