Keto lazanijai reikės
- 2 pakelių Konjac Tagliatelle makaronų (400g)
- 450g plėšytos jautienos ( Biovela – “Pulled beef”)
- 2 vnt. mažų cukinijų
- 1 vnt. baklažano
- 120g fetos sūrio
- 3 vnt. galvučių česnako
- 250g fermentinio sūrio
- Druskos
- Pipirų
- Raudonėlio
- Baziliko
- Ghee sviesto kepimui
- Becukrio pomidorų padažo
Gaminimas
- Mėsą pagal instrukcijas kepti 180°C orkaitėje 15-20min.
- Cukiniją, baklažaną supjaustyti horizontaliai ir apkepti keptuvėje. Po kepimo nusausinti popieriniame rankšluostyje.
- Sūrį taip pat supjaustyti horizontaliai.
- Makaronus nuplauti po šaltu vandeniu.
- Smulkiai supjaustyti česnaką.
- Lazaniją sluoksniuoti tokia tvarka: cukinija, makaronai, česnakai, bazilikas, fermentinis sūris, mėsa, pomidorų padažas, cukinija, česnakas, fermentinis sūris, druska, pipirai, baklažanai, makaronai, česnakas, feta, fetos prieskoniai, pomidorų padažas.
- Viską kepame orkaitėje 180°C apie 20min.
- Skanaus!
Parašykite komentarą