
INGRIDIENTAI:
- 1 1/2 avokado
- 2 bananai
- 3 arb. š. nesaldžios kakavos
- Sauja mėgstamų riešutų
- Gabalėlis juodojo šokolado
Gaminimas:
- Maisto smulkintuvu iki vientisos masės sutrinkite nuluptus avokadus bei bananus.
- Gautą masę pagardinkite nesaldžia kakava. Jei vis gi mėgstate labai saldžiai, galite dar šiek tiek pasaldinti agavo sirupu arba medumi.
- Paruoštą desertą papuoškite šokolado drožlėmis ir smulkintais riešutais. Arba bet kuriais kitais mėgstamais pagardais!
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Berta Garuckė.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą