• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadų risoto

2011-03-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g arborio ryžių
  • 2 avokadai
  • 1 svogūnas
  • 200ml balto vyno
  • 700ml sultinio
  • 50g parmezano sūrio
  • 2 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 5 minutes. Suminkštėjus svogūnui sudedame į keptuvę ryžius ir kepame dar 3 minutes. Pilame vyną ir ant vidutinės ugnies troškiname ryžius kol nugaruoja pusė vyno. Pilame 400ml sultinio ir dar troškiname 20 minučių.
Avokadus nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Išvirus ryžiams supilame likusį sultinį, beriame druskos ir pipirų, sudedame avokadą, beriame tarkuotą parmezano sūrį, truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir po dviejų minučių nuimame nuo ugnies.
Avokadų risoto patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: avokadas, baltas vynas, parmezano sūris, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Pikantiškos įdarytos slyvos
Sekantis įrašas: Kininio kopūsto mišrainė su krabų lazdelėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt