Ingridientai
- Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1.5 arb. šaukšt.
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų laiškų – 5g
- Sojos padažo – 3 šaukštai
- Sezamo aliejaus – 0.5 šaukšto
- Shiitake grybų – 150g
- Ryžių acto – 15ml
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Vištienos krūtinėlės – 1vnt.
- Aitriųjų paprikų (džiovintų) – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Makaronų (Spaghetti) – 300g
- Hoisin padažo – 1 šaukštas
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Nedideliame dubenėlyje sumaišome ryžių actą, Hoisin padažą, sojų padažą, tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir sezamų aliejų.
- Smulkiais gabaliukais supjaustome vištieną ir grybus.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištieną, pagardiname druska bei pipirais. Šiek tiek apkepiname ir sudedame grybus.
- Pakepiname dar apie 1 minutę ir supilame padažą.
- Maišydami dar kepame apie 3 minutes.
- Dedame makaronus į lėkštę, uždedame vištienos su grybais ir apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą