Ingridientai
- 350g makaronų
- 400g vištienos kulšelių
- 2 morkos
- 4 skiltelės česnako
- 4 v.š. grietinės
- 70ml sultinio
- 30g krapų
- 4 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Vištienos kulšeles išverdame.
Makaronus išerdame, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Morkas supjaustome griežinėliais.
Svogūną, česnakus bei krapus susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus ir sudedame vištos kulšeles, truputį smulkinto česnako, pabarstome vištieną druska ir pipirais. Kepame kulšeles keletą minčių, kol truputė apskrunda. Apkeptas kulšeles išimame ir sudedame į lėkštę.
Į keptuvę pilame dar porą šaukštų aliejaus ir sudedame morkas, kurias kepame apie 4 minutes. Sudedame svogūną, likusį česnaką ir kepame viską dar 2-3 minutes.
Į keptuvę su daržovėmis supilame sultinį ir sudedame grietinę. Beriame druksos ir pipirų, sudedame smulkintus krapus, išmaišome ir dar 5 mintes troškiname.
Patiekdami į lėkštę dedame virtų makaronų, pilame paruošto grietinės padažo ir ant viršaus dedame vištienos kulšelių.
Patiekalą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą