• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Su pomidorais troškinti jautienos kotletai

2011-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g jautienos faršo
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 kiaušinis
  • 70g džiūvėsių
  • 1 v.š. majonezo
  • 1kg pomidorų
  • 2 svogūnai
  • 200ml sultinio/vandens
  • 1 raudonas čili pipiras
  • 2 v.š. citrinos sulčių
  • 1 a.š. cukraus
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Jautienos faršą sumaišome su kiaušiniu, majonezu, smulkintu česnaku, džiūvėsiais ir trupučiu druskos bei pipirų.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame suformuotus kotletus, kuriuos kepame keletą minučių iš abiejų pusių kol kotletai švelniai apskrunda.
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odelę (plikyti ir lupti odą yra nebūtina) ir supjaustome riekelėmis. Sudedame pomidorus į troškinimo puodą, beriame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą čili pipirą.
Įkaitiname keptuvę su 2-3 v.š. aliejaus sudedame smulkintą svogūną ir kepame jį ant silpnos ugnies apie 15 minučių (tik neapskrudinti). Iškeptus svogūnus sudedame į puodą su pomidorais. Pilame į puodą dar 3 šaukštus aliejaus ir ant stiprios ugnies troškiname daržoves apie 5-7 minutes. Kai išsiskiria pomidorų sultys, viską užpilame sultiniu, beriame cukrų, citrinų sultis ir išmaišome. Sudedame iškeptus kotletus į puodą, uždengiame ir ant silnos ugnies troškiname apie 30 minučių.
Su pomidorais troškintus kotletus patiekiame šiltus su bulvių ar makaronų garnyru.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, čili pipiras, citrina, cukrus, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, majonezas, Patiekalai receptai, pomidorai, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Vištienos troškinys
Sekantis įrašas: Varškės apkepas su obuoliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt